2024. Családi sporttábor

A minden évben megrendezésre kerülő Gyerekes Családi Sporttáborunkat idén Fadd- Domboriban tartottuk. Ez a tábor már tizenkettedjére került megszervezésre, minden évben máshol. Elsősorban nagyon szeretnénk megköszönni a tábor összes szervezőjének, de legfőképpen Szabó Árpinak, hogy idén is megszervezte nekünk ezt a csodás 5 napot.

Sok programunk volt idén is, voltunk kenuzni, biciklizni, sárkányhajózni, alpaka farmon, volt egy Honfoglaló nevű esti programunk, és még egy úszóverseny is megrendezésre került. A kenuzást két turnusban végeztük, ugyanis nem volt annyi kenunk, mint ahányan voltunk, de ez nem is volt baj ugyanis aznap este Pásztor Marci főzte a vacsorát, és ennek előkészítésében a délelőtti kenusok délután, a délutáni kenusok pedig délelőtt segítettek az alapanyagok előkészítésben. A főzésben nagyon sokan segítettek, de legfőképpen Kórodi Zsuzsa segítette Marci munkáját, amit nagyon szépen köszönünk.

Következő napon biciklizni voltunk, ahol a túránk közben meglátogattunk egy alpaka farmot.

Ugyanezen a napon este került megrendezésre a Honfoglaló esti program is, ahol 5 csapat mérkőzhetett meg. A nyertes csapat a Rózsaszín csapat volt, csapattagok: Páldy Boróka, Pocsubay Csenge, Vay Emma, Páldy Tomi és Vay Gergely.

Szerdai napunkon került megrendezésre egy úszóverseny, ahol mindenki nagyon jól szerepelt. Ugyanezen a napon mentünk sárkányhajózni is, ahol kettő csapatban mérkőzhettünk meg egymással. Itt is mind a két csapat nagyon ügyes volt. Szerda este meggyújtottuk a szokásos táborzáró tábortüzünket, ami körül énekeltünk.

Mindezek után elérkeztünk utolsó napunk reggeléhez, ahol mindenki kicsit szomorú volt, hogy már haza kell menni. Ezen a napon a szobák elhagyása és a sátrak lebontása volt a program.

Amikor nem a bográcsban készült paprikás krumplit ettük, kaptunk vacsorát, amit esténként Iván Márta és Pásztor Marci tálaltak ki, de ahhoz, hogy másnap is legyen miben enni, minden vacsora után szorgos kezek dolgoztak a mosogatónál és minden este mosogattak nekünk, nekik is nagyon szépen köszönjük.

Egyszóval idén is csodálatos 5 napot töltöttünk együtt, amihez mindenki hozzájárult valamivel. Köszönjük és várunk mindenkit jövőre is!

 

A szervezők nevében Pásztor Marcell