Teljesítménytúra Csapat köszöntő

Kedves Sporttársak!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy Egyesületünk keretében megalakult a Zerge Teljesítménytúra Csapat.

Célunk a közös élményszerzés, közösség kialakítás és persze együtt sportolás minél több teljesítménytúrán való részvétel által.

Szerintünk a teljesítménytúra egy olyan sport, amit ha egyedül kezd el valaki, de társaságra vágyik, akkor hamar új barátokra talál. És ha csoportosan indul neki, de közben egy kis békére, nyugalomra vágyik, azt is könnyen megleli.

A teljesítménytúra szerintünk egy olyan verseny, amin bár általában több százan indulunk, egyetlen ellenfelünk mi magunk leszünk. És ha végül helyes önismeretünk, s kitartásunk által célba érünk, ugyan olyan nyertesek leszünk, mint a többiek.

Szerintünk a teljesítménytúra egy olyan tevékenység, amit bárki – életkortól függetlenül – végezhet. Semmilyen extra felszerelést sem igényel, csak megfelelő fizikai és szellemi kondíciót, amit akaraterő és rendszeresség által mindenki elérhet.

Idén 23 egyesület (vagy más társaság) összesen 38 teljesítménytúráján veszünk részt, s eközben 6 teljesítménytúra mozgalom teljesítésére lesz lehetőség. Ezek között a nagyon könnyűtől a kifejezetten nehézig több féle túra megtalálható. Mindenki gondos körültekintéssel döntse el, hogy mely túrák illeszkednek felkészültségi szintjéhez.

Később is hangsúlyozzuk majd mindig: számunkra a kihívás teljesítése (szintidő), a közös részvétel és egymás segítése a fontos, nem pedig időrekord állítás.

Csapatunk tagja lehet bárki, aki valamely – a programfüzetünkben felsorolt – túrán részt vesz Velünk (jóban-rosszban), s a nap végén szóban megerősíti szándékát („Jövök máskor is!”). A tagsággal járó további előnyök egyelőre nem publikusak.  :)

Letölthető éves füzet, részletes kiírásokkal, folyamatosan frissül!

Füzet letöltése

Sok szeretettel várunk mindenkit!