FONTOS! - ALPENVEREIN tagdíj

Alpenverein tagok figyeljetek!
Az Alpenverein elindította a 2024-es évre vonatkozó tagdíjfizetési értesítők kiküldését. Azonban néhány tagtársunk észrevette, hogy az előírt 2024-es Alpenverein tagdíj összege túlzottan magas. Ezt problémaként jeleztük az Alpenverein felé, és a reklamációra válaszul a szóban forgó tagdíj előírásokat javították.

Javasoljuk, hogy legyen leellenőrizve az értesítőd, hogy biztosan a helyes tagdíjat fizesd. Ebben segítünk: ha kaptál Alpenverein tagdíj értesítőt, írj nekünk az alábbi email címre: alpenverein@zoldsport.eu
Küldd el az értesítőben szereplő fizetendő összeget, valamint, hogy diák vagy nyugdíjas vagy-e, és mi ellenőrizzük helyetted a megállapított díj helyességét.

Ezt a felajánlásunkat nemcsak a ZÖLDSPORT Egyesület tagjainak, hanem bármely Magyarországon élő Alpenverein tag számára tesszük.
Ne feledd, ha szeretnél biztos lenni abban, hogy helyes tagdíjat fizetsz, írj nekünk! És ne felejtsd el megosztani ezt az üzenetet családtagjaiddal és barátaiddal, akiket érinthet a tévesen megállapított Alpenverein tagdíj.

 

Üdvözlettel, Svéd Gábor