2015. október 23 - 25. (p - v) Egyesületi találkozó Tokajban

Túravezető:  Borsos Gábor

Program: pénteken félnapos túra Tokaj - Hétszőlő Szőlőbirtok tanösvényén, majd este borkóstolás, 8 km/200 m.
Szombaton egész napos túra: utazás vonattal Tarcalra, majd tarcali löszfal - szurdok - tarcali bányató - Turzul vezér emlékműve - Kopasz hegy - Tokaj országzászló, emlékmű – Tokaj, 17/400 m.
Este vetítés lesz, képeket hozzatok pendrájvokon! :)
Vasárnap délelőtt tokaji városnéző séta, zsinagóga, 6/100 m.

Utazás: vonattal (7.30-kor indul a Keletiből a Dália IC, 10.07-re ér oda), vagy telekocsival.

Szállás: Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban: „öt db kétágyas zuhanyzós szoba áll rendelkezésre. A földszinten hat db ötágyas szoba van, zuhanyzók WC-k a folyosón találhatóak. A társalgónk alkalmas csoportfoglalkozásra. Étkezést sajnos nem tudok biztosítani, de a környéken megoldható. Gépkocsi parkolónk van, de nem őrzött. Áraink: vendégszoba 6500 Ft/éj, diákszoba 3000 Ft/fő/éj IFA-val.”

Találkozás: 10.30-kor a kollégiumnál: 3910 Tokaj, Bajcsy-Zs. E. u. 15-17.(a vasútállomástól 800 m – 10 perc), a túra lepakolás után 11-kor indul!

Költség: a kétéves tagságúaknak támogatott a szállásköltség!

Jelentkezés: e-mailben az utazás módjának (telekocsiban sofőr, de x hely van még, telekocsiba beszállna ha van hely, vonattal jön), esetleg az egy kocsiban utazni, egy szobában aludni szándékozók megjelölésével, e-mailen szeptember 30-ig, illetve 3000 Ft foglaló befizetése szükségeltetik (jelige: Tokaj)!

Egyéb: mindenkit, de különösen az idén velünk még nem túrázókat sok szeretettel várjuk, hogy minél többen kicsit együtt lehessünk!