2015. április 18. (sz) - Közgyűlés - túra a Gödöllői - dombság és a Pesti - síkság találkozásánál

Túravezető: Borsos Gábor

Találkozás: 07.45-kor a Nyugatiban, a pénztárcsarnokban, a vonat 08.03-kor indul! Illetve a  nem túrázóknak 14 órakor a Monorierdő, Rózsa u. 112-ben.

Utazás: vonattal. A csoportos vonatjegy a jelentkezők létszáma alapján váltjuk meg, a  szakasz pedig az oda útra le lesz foglalva.

Költség: az utazási költséget az Egyesület állja, az egyénileg utazók szabályos számlát hozzanak (ZÖLDSPORT Egyesület, 1103 Budapest, Kőér u. 2/c. Adószám: 18191970-1-42)!

Jelentkezés: e-mailben, telefonon április 15-ig.

A közgyűlés nyilvános! A megjelenés a határozatképesség érdekében elvárt!

Napirendi pontok:
1. 2014-évi szakmai beszámoló jóváhagyása
2. 2014-évi közhasznúsági jelentés elfogadása
3. FB beszámolójának elfogadása 2014-ről
4. 2015-ös túratervek elfogadása
5. 2015-ös költségvetés és a tagdíjak elfogadása
A közgyűlés határozatképes, ha a tagok több mint fele jelen van – aki teheti, mindenképpen
Amennyiben a szükséges létszám a meghirdetett időpontra nem gyűlne össze, úgy megismételt közgyűlést hívok össze ugyanarra a helyszínre 14.00 órára, ugyanazon napirendi pontokkal, létszámtól függetlenül.
A jelenlévők kétharmados többsége szükséges az éves beszámoló jóváhagyásához, a közhasznúsági jelentés elfogadásához, az éves költségvetés elfogadásához.

Egyéb: kérjük, hogy a határozatképesség érdekében mindenképpen gyertek el!

A közgyűléshez kapcsolódó túra útvonala: Monor vasútállomás - Strázsa-hegy (szolid borkóstolás) - Monorierdő, a Benedek Kata birtokon közgyűlés - Monorierdő vasúti megálló – nagyjából a csatolt térkép szerint.

Táv/szint: 18 km/200 m.

Tagdíjfizetés: a közgyűlés helyszínén lehetőség lesz még a 2015-ös ZÖLDSPORT-os tagdíjak befizetésére. Egyesületi igazolványaitokat hozzátok el, hogy az érvényesítő matricákat be tudjuk ragasztani!

Borsos Gábor sk.

elnök