2015. január 25. (v) – Lurkó túra - Szépjuhászné

Idén megpróbálkozunk a legifjabbakat is bevonni a túrázásba :), ezért gondoltuk ki a Lurkó túrákat. Első sorban a 4-5 éves korosztály a megcélzott közönség, de természetesen szívesen látunk mindenkit aki kedvet érez egy könnyű sétához, csak azt vegyétek figyelembe, hogy a tempót hozzájuk igazítjuk. Itt egy érdekes gödör, itt egy meghódítandó szikla, amit lehet és szeretnének azt kipróbálunk :)

Sajnos nem várható komolyabb hó a hétvégére ezért most a lábunkat használjuk. Szépjuhásznéról lesétálunk Hűvösvölgybe a Kis-Hárs-hegy érintésével, útközben matricákat gyűjtünk.

Hűvösvölgyben - aki szeretne - felszállunk a vonatra és felmegyünk Virágvölgybe onnan az Anna rét, játszótér, Normafa réteses, busz útvonalon vagy Széchenyi-hegyre és Fogaskerekűvel jutunk vissza a városba.

Túravezető:  Pásztor András
Táv/szint:  3-4 km / 15 m
Találkozó:  9.00 Szél Kálmán tér (a felújítások miatt inkább) a 22 busz végállomásánál vagy 9.40 Szépjuhászné
Költség:  Gyermekvasút 14 év felett 700,-, 14 év alatt 350,-, hat év alatt ingyenes

Jelentkezés: A feladatok milyensége és a matricák száma miatt, kérjük, ha megoldható jelezzétek előre (Pásztor András) , hogy hány éves lurkókkal érkeztek. Persze, ha hirtelen úgy ébredtek vasárnap, hogy nosza, menjünk, akkor jelentkezés nélkül is várunk Benneteket szeretettel.