szeptember 07-09. (p-v) Nemzetközi Természetjáró Fesztivál, Csattogó-völgy

Túravezető:  Huri Noémi
Már csak néhányat kell aludni és itt a Természetjáró Fesztivál nappal változatos túra- és nemtúra programokkal, előadásokkal, több féle helyszínen bármely korosztály számára. Estétől pedig jöhet a buli koncerttel!  A helyszínen előzetes egyeztetés alapján bérelhető faház, de van sátrazási lehetőség is. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Belépő: A fesztiválra a napijegy ingyenes. Ehhez csupán regisztrálnod kell, majd kiválasztani, hogy melyik napokra igényelsz ingyenes napijegyet/belépőjegyet. Ezzel a belépőjeggyel bejöhetsz a fesztivál területére, részt vehetsz a koncerteken, kiállítói aktivitásokon, játékokon, stb. A túrákon való részvételhez ezen felül túrajegyet kell váltanod, ami gyalogos túrák esetén 500 Ft, vízi- és kerékpáros túráknál 1000 Ft. 14 év alatt mindez ingyenes. Fontos, hogy az ingyenes túrák, előadások, programok esetén is szükséges jelentkezni!

Előzetes regisztráció:
A jegyigényléshez előbb regisztrálni kell a Természetjáró Fesztivál oldalán, ahol a SZEMÉLYES ADATOK menüpontban a BELÉPŐJEGYEK fülre kattintva kiválaszthatod, hogy melyik napokra szeretnél (napi)jegyet váltani. Add meg, hogy az adott napon hány felnőtt és hány gyerek jegyet igényelsz, majd kattints az Összegzés gombra. Szükséges megadni a nevet, irányítószámot, életkort és e-mail címet.

Programjegy vásárlása:
Túra vagy Nemtúra programon való részvételhez a Túra és Nemtúra menüpontban való listából válaszd ki a kívánt programot. A program nevétől jobbra található box-ban láthatod, hogy van-e még szabad hely. Ha van, akkor itt tudod kiválasztani, hogy hány felnőtt- és hány gyerekjegyet vásárolnál bankkártyával. Ha lemaradtál egy túráról, a helyszínen érdeklődj, vannak spontán szerveződő gyalogtúrák.
A jegyedet a PROFIL oldaladon találod, ahonnan PDF-ben töltheted le. FONTOS! A letöltött jegyet mobiltelefonon vagy A4-es lapra kinyomtatva hozd magaddal a rendezvényre.

A helyszínen nincs lehetőség a jegyvásárlásra. A korlátozott számú belépőjegyek miatt érdemes minél hamarabb megvenni a belépőjegyeket az interneten. Legkésőbb szeptember 4. éjfélig tudsz jegyet venni a programokra.

A jegyek nem személyre szólóak, azok átruházhatók másra.
A fesztivál központi helyszíne megközelítése ITT

Nappal túra, este buli vár! Találkozzunk a Természetjáró Fesztiválon!

További információ: Huri Noémi túravezető (huri.noemi@gmail.com, +36 20 2600 623)