ZÖLDSPORT Egyesület - túrák, kirándulások

szeptember 3. (v) - Repülős nap a Farkashegyi-Repülőtéren

Repülős nap a Farkashegyi-Repülőtéren
ÚJABB  IDŐPONT!!
2017. szeptember 3. vasárnap 



Mivel a korábbi időpontokban az időjárás kedvezőtlensége miatt elmaradt a repülés, újra próbálkozunk.
Kérem, hogy a korábbi jelentkezők is erősítsék meg a jelentkezésüket, ha az időpont megfelel, mert csak az új jelentkezések lesznek figyelembe véve.

Természetesen az időjárás továbbra is uralkodó tényező, de reméljük ezúttal kegyesebb lesz hozzánk.

Egyéb dolgokban a program változatlan:
Program: Sétarepülés vitorlázó repülőgépekkel. Alapvetően kétszemélyes vitorlázó repülővel lesz lehetőség iskolakör repülésre, ez a reptér körüli kört jelenti kb. 4 perces időtartammal. A gépet egy földi aggregátor húzza fel 1 km-es drótkötéllel kb. 300-350 m magasra, ott a kötelet ledobja a pilóta, majd szép nagy kört téve leszáll a starthely mellé. A 4 perc nem túl sok, de az adrenalin szint ugrásszerű növekedését hozza, miközben a panoráma is felejthetetlen marad.  A költsége 4.000 Ft/iskolakör. Megfelelő idő és igény esetén lesz lehetőség hosszabb repülésre (termikelésre), ennek további költségei vannak, amit a helyszínen előre kell egyeztetni.
Nagyobb számú igény esetén 4 személyes motoros repülővel is lesz lehetőség repülni, ennek a költsége hozzávetőleg 6-7ezer Ft/fő/15 perc. 
Költség: a programban leírtak szerint
Jelentkezés: e-mailben, telefonon augusztus 31-ig
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre!
Egyéb: A repülőtér a Budaörsöt Budakeszivel összekötő út keleti oldalán található, megközelíthető autóval, Volánbusszal Budakesziről, vagy Budaörsről, de egy kellemes gyalogtúrával is összeköthető :))

Szeretettel várja a jelentkezéseket a túravezető:  Szabó Árpád